• CityFirms.com
  • Безплатни рекламни бизнес профили. Ако имате фирма, CityFirms.com може да е пътят до Вас.

Фирми, Фискални системи

КАРАТ ЕЛЕКТРОНИКС, АД

Касови и таксимeтрови апарати, тахографи;

КОРЕКТА РЕКЛАМА

Пълно рекламно обслужване

МУЛТИТРОНИК

Продажби, сервиз, услуги;

ИНТЕСТ

Касови, аксиметрови апарати с фискална памет

ЮМЕНА

Продажба и сервиз;

МИГ СЕРВИЗ

Продажба и сервиз на касови апарати;

RGB &

Доставка и ремонт

КАРСЕН

електронни везни, касови апарати, баркод, скенери, принтери

ИНА 64

POS системи, ел. везни; продажба; изплащане; ЗАЕ

ПСИТ - ПЛОВДИВ

Нови, втора употреба, усигурен сервиз;
© Всички права запазени